Lotverkoop

Prijzen

Er kunnen sportieve prijzen worden gewonnen. Deze worden beschikbaar gesteld door de topclubs.

Vakantiehuis

Keuken

Auto

Bed

Fiets

Opbrengst gaat naar

Uitleg

In maart van dit jaar hebben Henk de Haan en John Schokker deze verloting bedacht die ten goede moet komen aan de jeugdsport in Groningen. Door de korte lijnen die Sport Talent Noord in de Groninger topsport heeft is het gelukt gezamenlijk op te trekken met de 4 Groninger topclubs (Donar, Lycurgus, Gijs en Nic.). Met FC Groningen zijn we nog in gesprek. Deze topclubs zullen gezamenlijk met de foundation het prijzenpakket vormgeven en een zo groot mogelijk bereik proberen te genereren. Daarnaast heeft ook het NDC zijn medewerking toegezegd. De opbrengst komt ten goede aan de jeugdsport.

Naast de deelnemende clubs en de foundation willen we de breedtesport in Groningen ook betrekken. Hierover zijn we nog in overleg en meer informatie volgt z.s.m.
In totaal zullen er 100.000 loten in omloop worden gebracht. Ambitieus maar ‘Wat niet kan is nog nooit gebeurd’. De lotprijs bedraagt € 10,- (inclusief boekingskosten). Na aftrek kosten zullen ‘de organisatoren’ elk 1/5 deel (of 1/6 bij deelname FC Groningen) uitgekeerd krijgen. Deze zullen de opbrengst weer inzetten om jeugdsport in de maatschappij te stimuleren. Koop hier dus snel je lot en maak kans op geweldige prijzen en ‘steunjeugdsportgroningen’!