Sponsors

Dit zijn de eerste sponsors van Sport Talent Noord.

Ook andere bedrijven en organisaties kunnen zich aansluiten. Daarover volgt binnenkort informatie op deze site.

Makelaardij John Schokker is sinds 2002 gevestigd in Hoogkerk aan het Hoendiep 212. John Schokker is beëdigd makelaar/taxateur, lid van de NVM en ingeschreven in zowel het register van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT), het Register-deskundige Marktanalyse en Modelmatige Waardebepalingen kamer MA/MWB alsmede bij de stichting VastgoedCert in de kamers Wonen, WOZ en Marktanalyse en Modelmachtige Waardebepalingen (MA/MWB).

Bezwaarwozwaarde.nl helpt mensen en bedrijven bij het indienen van bezwaren tegen een onjuist vastgestelde WOZ-waarde. John Schokker treedt hierbij als geregistreerd WOZ-taxateur voornamelijk op als deskundige namens Bezwaarwozwaarde.nl

VLOK Consultancy begeleidt o.a. mensen en bedrijven op administratief gebied bij bezwaar- en beroepsprocedures tegen door gemeenten vastgestelde WOZ-waarden. Daarnaast neemt VLOK Consultancy bewoners van het aardbevingsgebied in het kader van de uitvoering van de regelingen van de NAM allerlei administratieve zaken uit handen die zij zelf niet willen of kunnen uitvoeren. VLOK Consultancy werkt samen met ervaren bedrijven waaronder Bezwaarwozwaarde.nl en het Steunpunt Bevingschade.

Site Online, SEO Marketing en Functioneel webdesign

Site Online is in 2008 opgericht door Joram van Doorn. Het bedrijf bedient inmiddels zo’n 400 opdrachtgevers op het gebied van functioneel webdesign en zoekmachine marketing (SEO en SEA). De focus van Site Online ligt op rendement en efficiëntie. Een investering moet zich immers zo snel mogelijk weer terugverdienen. Of het nu draait om meer naamsbekendheid, klanten, omzet of een combinatie daarvan, verwacht van Site Online een eerlijk advies over wat realistisch is op basis van jouw wensen, marketingbudget en online concurrentie.