• Sport: Cable Waterskiën
  • Woonplaats: Oude Pekela
  • Leeftijd: 21

Vanaf mijn zevende sta ik al op het water. Op de foto was dat op de waterskibaan van het vakantiepark Schloss Dankern in Duitsland. Daar heb ik de 3 disciplines van het klassiek waterskiën aangeleerd, het trickskien, slalom en vanaf mijn twaalfde het schansspringen.
Inmiddels ben ik al een paar jaar opgenomen in het Nederlands team.
Mijn huidige thuisbaan ligt in Harkstede, daar train ik op de maandag en woensdagavond.
Verder ben ik vaak te vinden op onze nationale wedstrijdbaan in Weert, of voor trainingen op de diverse banen in Duitsland. In het voorjaar van 2019 wil ik graag voor een trainingskamp naar de Oekraïne, dit om mezelf verder te ontwikkelen en aansluiting te krijgen bij de wereldtop.
Na een succesvol EK in Polen 2017 en Weert 2018 heb ik nieuwe doelen gesteld. Het verbeteren van mijn persoonlijke records en door deelname aan verschillende nationale en internationale wedstrijden mij opnieuw te plaatsen voor het EK in Minsk 2019.
Op dit moment ben ik 1e jaars student aan het Alfa-college te Groningen en volg de opleiding Technical Engineering E & A. Hier krijg ik ook alle medewerking om mij verder te kunnen ontwikkelen in mijn sport.