• Sport: American Football
  • Woonplaats: Zuidhorn
  • Leeftijd: 21

Op mijn 14de ben ik begonnen met American Football bij Groningen Giants en sinds die tijd ben ik elke dag hard bezig met trainen omdat ik uiteindelijk op het hoogste niveau wil spelen en kijken hoe ver ik mezelf kan ontwikkelen in deze sport. Mijn positie is wide receiver en op mijn lijf geschreven. Uiteindelijk werd mijn harde trainen beloond toen ik op mijn 15e geselecteerd werd voor het nationale team van Nederland onder 19 jaar nadat ik had meegedaan aan de try-outs uit een groep van 200 man.

Op 29 september  2018 heb ik mijn internationale debuut gemaakt tegen het nationale team van Spanje (Madrid) onder de 19. Daarna werd ik geselecteerd om tegen Groot-Brittannië  (Arnhem) en  2018 tegen Frankrijk (Maastricht) te spelen op 30 november 2018. Beide wedstrijden hebben we gewonnen en heb ik tegen Frankrijk mijn eerste touchdown gescoord.

Ik ben erg dankbaar dat ik nu samenwerk met de Foundation en dat ze mij willen ondersteunen, zodat ik nu nog meer kan groeien in de sport.