Benefietavond 18 maart 2024 Hotel Van der Valk Groningen-Hoogkerk

Namens de Sport Talent Noord, voorheen Sport Talent Noord, nodigen wij u graag uit voor een bijeenkomst in hotel Van der Valk Groningen-Hoogkerk, waar wij een blik op onze plannen richting toekomst zullen geven. Door alle coronaperikelen moest de stichting recent veel activiteiten op een laag pitje zetten, maar inmiddels zijn we klaar voor een ambitieuze revival.

Met een gevarieerd programma willen we u deelgenoot maken van onze intenties.  Het doel is overigens onveranderd: talentvolle valide en mindervalide een handje helpen bij hun streven de top in hun sport te bereiken. Zij moeten zich daarvoor veel opofferingen getroosten, zowel fysiek als financieel. Niet iedere sporter is in staat om aan te kunnen kloppen bij het NOC*NSF en wij kunnen vanuit de stichting daar bij helpen.

Daarvoor creëren wij de nodige budgetten via sponsoring en andere acties, zoals het veilen van sport gerelateerde kavels. Dat zal één van de onderdelen van deze avond zijn. Er kan – onder het genot van een rijkelijk diner – bijvoorbeeld geboden worden op het eerste schaatspak van Europees schaatskampioen Jenning de Boo, een schilderij van Paul Boswijk waarop een scorende Jan van Dijk tegen Atletico Madrid is afgebeeld en shirt van Peizenaar Tygo land, één van PSV’s grootste talenten.

Zonder al te veel te willen verklappen zal tijdens deze avond ook een korte discussie plaatsvinden tussen toppers die hun sporen hebben verdiend in de sport. Hiervoor staan op de rol oud-schaatscoach Gerard Kemkers, voetbaltrainer Gregory Sedoc, Nova/Lycurgus-directeur

Joop Alberda en Hans de Vries, sportmedisch arts.

We zullen ruim 130 gasten verwelkomen deze avond.

Days
Hours
Minutes
Seconds