Wij kijken met veel plezier uit naar een bijzondere avond vol inspiratie en ambitie en hopen meer dan 130! gasten te verwelkomen voor een onvergetelijke avond vol passie en sport!

Tijdens de avond zullen we de nodige fondsen werven via sponsoring en andere acties, waaronder een spannende veiling van sportgerelateerde items! Denk aan unieke stukken zoals het eerste schaatspak van Europees kampioen Jenning de Boo, een prachtig schilderij van Paul Boswijk met een legendarische goal van voetballer Jan van Dijk, en het shirt van Tygo Land, een opkomend voetbaltalent bij PSV.

Maar ‘onze’ sporters zullen zeker niet worden vergeten!

En dat is nog niet alles! We hebben een boeiende discussie gepland tussen sporticonen die hun sporen hebben verdiend in de wereld van sport.

 

Het is dankzij de genereuze ondersteuning van sponsors en onvermoeibare inzet van vrijwilligers dat we dit gevarieerd programma kunnen aanbieden, waarbij we niet alleen onze plannen voor de toekomst delen, maar ook fondsen werven om onze missie te blijven nastreven: het ondersteunen van zowel valide- als mindervalide sporters op hun weg naar succes!

Alvast onze oprechte dank voor alle steun en toewijding. We kijken ernaar uit om samen een onvergetelijke avond te beleven en samen te werken aan een betere toekomst voor de sport.

 

Staat u erbij? Tot maandagavond 18 maart dan! Wij kijken ernaar uit!