FANTASTISCH, GEWELDIG, SUPER….

De sport(st)ers reageren enthousiast op het bericht van hun ondersteuning door Sport Talent Noord in 2020. Begin december wordt het vastgelegd in een Verklaring 2020 (overeenkomst).

Hieronder de eerste reacties.

Max Evenhuis (American Football), Groningen
Fantastisch nieuws! Ik ben echt super dankbaar voor de steun. Jullie steun komt ook met hele goede timing, eind oktober scheurde ik in mijn debuut voor Senioren Nederlands elftal in de basis tegen Finland, helaas scheurde ik mijn MCL af tijdens deze wedstrijd. Door mijn moest ik een dure brace aanschaffen die de verzekering niet dekt en moest ik dippen in me potje voor me tour in de USA. Ik waardeer echt dat jullie in mijzelf en in mijn droom geloven en mij daarin willen steunen!

Madelief Guusje Vonck (taekwondo, Groningen
Wat een super nieuws! Heel erg bedankt voor uw geloof in mij. Dit betekent heel veel voor mij en door uw bijdrage uit de foundation gaan weer nieuwe deuren open! Ik wacht de documenten af!

Moeder Janine van Alij de Wijze (turnen), Hoogezand
Allereerst wil ik jullie heel hartelijk bedanken dat jullie Alij willen steunen . Het gaat haar (sporttalent) enorm helpen. En recentelijk nieuws over Alij: ze is geselecteerd voor de Oranje Jongtalent Selectie 2020.

Robert Bats (schaatsen), Froombosch
Hierbij wil ik u vriendelijk bedanken voor de financiële ondersteuning. Door uw bijdrage kan ik materialen aanschaffen voor de beoefening van mijn sport en mij zo verder ontwikkelen. Nogmaals heel erg bedankt.

Leonie Bats (schaatsen), Froombosch
Bij deze wil ik u hartelijk bedanken voor de financiële ondersteuning die ik van u mag ontvangen. Deze financiële ondersteuning kan ik goed gebruiken om mij verder te ontwikkelen in mijn sport.
Nogmaals heel erg bedankt.

Sven van Dijk (tennis), Zuidbroek
Geweldig dat ik voor ondersteuning in aanmerking kom. Daar ben ik heel erg blij mee????.Dankjewel Schokker Foundation!

Casper Stein (tafeltennis), Oudemolen
Bedankt, dat is heel mooi om te horen!

Daan Meijer (tennis), Eelde
Beste bestuur, dank voor deze mail. Hier zijn we erg blij mee. We zien de verklaring graag tegemoet. Super bedankt.

Indy Gjaltema (acrobatische gymnastiek), Leek
Wat geweldig Ik had hier niet op gerekend ik vind het fantastisch en het is ook een mooie kans om deze prachtige sport onder de aandacht te brengen. In de tweede week van december vertrek ik naar Engeland voor een trainingsstage om me voor te bereiden voor de WK kwalificaties. Ik ben blij met iedere ondersteuning die ik kan krijgen. Hopelijk kunnen jullie mij en mijn team in contact brengen met potientiele sponsoren. Ik zal regelmatig wat van mij laten horen. Er staan mooie dingen op het programma voor het aankomend seizoen.

Ik stuur jullie ook een impressie van het afgelopen jaar met mijn bovenpartner. Het was een leerzaam jaar en op naar een fantastisch en succesvol en sportief jaar met mijn nieuwe team.  Ik hoop mijn droom waar te kunnen maken en aankomend mei op het WK te staan in Genève. Bedankt dat ik uitgekozen ben. Jullie kunnen nog een kijkje nemen op mijn oude instagram account. acroduo_chi. En uiteraard op mijn account met mijn nieuwe team nova.anna.indy waar we veel moois gaan delen.