Maandagavond 18 maart 2024 bracht een veiling ten behoeve van onze Stichting Sport Talent Noord meer dan 34.000 euro op. Het hoogtepunt van de avond was een schilderij van Jan van Dijk, dat een prominente plaats zal innemen in het Groninger nachtleven.

De veilingavond was een groot succes voor Stichting Sport Talent Noord! Dankzij de gulle steun van onze sponsors en donateurs konden we een indrukwekkend bedrag van 34.074,13 euro ophalen. Tijdens deze bijzondere avond gingen diverse opmerkelijke items onder de hamer, waarbij de opbrengsten direct ten goede komen aan het ondersteunen van opkomende sporttalenten in Noord-Nederland.

Een van de hoogtepunten van de avond was het prachtige schilderij van wielrenner Erik Dekker en motorcoureur Valentino Rossi. Daarnaast kregen geïnteresseerden de kans om sponsor te worden van veelbelovende sporters zoals tennisser Daan Meijer, wielrenner Merijn de Haan, schaatsster Jasmijn Veenhuis en motorcrosser Liam Fial. Bovendien vond het debuutschaatspak van het pas doorgebroken Groningse schaatstalent Jenning de Boo een nieuwe eigenaar.

Wij willen iedereen die heeft bijgedragen aan dit fantastische resultaat van harte bedanken. Samen zetten we ons in voor de ontwikkeling en ondersteuning van talentvolle sporters, en dankzij uw steun kunnen zij hun dromen blijven najagen.

(foto’s: Jaspar Moulijn )