• Sport: American Football
  • Woonplaats: Eelderwolde
  • Leeftijd: 22

Als kind heb ik veel sporten beoefend. Na lang zoeken kwam ik op mijn 14de terecht bij de Groningen Giants. Ik werd direct verliefd op de sport American Football, de agressie, het contact en vooral de competitie. Nu ben ik 16 jaar en werk ik hard aan mijn doel om mijn sport in Amerika te kunnen beoefenen.

Tegenwoordig speel ik American Football in het Nederlands jeugd team (Dutch Junior Lions DJL). Ik heb mijn eerste wedstrijd gespeeld op 29 september in Madrid. Wij speelden tegen het Spaanse Nationale jeugd team. We hebben nu drie interlands gespeeld, waar wij er twee van gewonnen hebben en een verloren. Ik werk nu met het team naar het doel om Europees kampioen te worden en het vierlanden toernooi te winnen.

Ik wil Sport Talent Noord graag bedanken voor de hulp en steun. Het helpt mij enorm om mijn sport beter te kunnen beoefenen op een nog hoger niveau. De Foundation helpt hier niet alleen mij mee, maar heel veel meer jonge atleten die wat financiële steun nodig hebben.