Voor topgolfer Mart Karsenbarg uit Hoogezand is het golfseizoen 2019 begonnen met een trainingsstage van 8 dagen in het Spaanse Alicante. Hieronder zijn verslag.

Door de bijdrage van Sport Talent Noord was het mogelijk om op trainingsstage te gaan naar Spanje. Dinsdag 22 januari vloog ik naar Alicante om mij voor te bereiden op het nieuwe wedstrijdseizoen. In Spanje, omdat de weersomstandigheden daar ideaal zijn om te golfen. Niet alleen de temperatuur, maar ook de condities van de banen en oefenfaciliteiten zijn stukken beter dan op dit moment in Nederland.

Tijdens deze 8 dagen durende trainingsstage heb ik dan ook onder goede condities kunnen trainen en veel uren kunnen maken.

Aansluitend op deze trainingsstage heb ik de eerste toernooien van het seizoen mogen spelen. Dit waren twee Evolve Pro Tour’s.

Evolve is een professionele organisatie die toernooien organiseren waar pro’s en amateurs aan deel morgen nemen.

Ik ben blij dat ik mede door Sport Talent Noord deze kans heb gekregen en dat het seizoen daarmee goed van start is gegaan!

Mart Karsenbarg