TREKKING:

De trekkingsuitslag van de verloting voor de jeugdsport is geweest en staat op dit moment online. Benieuwd of jij gewonnen hebt? Bekijk de trekkingsuitslag via de deze link op Facebook. Met de prijswinnaars zal contact worden opgenomen.

Prijzen

Vakantiehuis
t.w.v. €150.000, gelegen aan: De Rug 3 29 te Lauwersoog. Geschikt voor eigen gebruik alsook verhuur.

VW Kever
Zeer mooie compleet gereviseerde VW oldtimer uit 1979 (model 1303).

2 elektrische Union fietsen

Union

Wasmachine

wasmachine
Energielabel A+++ Maximaal gewicht 8kg Aantal toeren 1400 Geluidsniveau tijdens wassen 51dB

Geldprijs (5x € 449,00)

Geldprijs

Koop nu je lot voor de loterij

Koop een lot voor de loterij en maak kans op prachtige prijzen.

Ga naar de loterij

Help jouw club en steun de jeugdsport

Heb je altijd al een tweede huisje willen hebben? Een eigen plek om te ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven? Doe dan mee aan de loterij van Sport Talent Noord en steun daarmee de jeugdsport in Groningen en omgeving waaronder Drenthe. Met medewerking van Donar, Amysoft Lycurgus, Nic., HEPRO/Gijs en ACV Assen proberen we zoveel mogelijk geld op te halen voor onze jeugdige sporters.

Voor slechts een tientje per lot steun je de jeugdsport in Groningen en omgeving, bovendien maak je kans op de prachtige recreatiewoning. Daarnaast verloten we een VW Kever cabrio, 2 elektrische fietsen en verschillende andere prijzen, alles belastingvrij!*

De verkoopperiode van de verloting eindigt op 14 februari 2021. De trekking vindt een dag later plaats. Wie weet ben jij op 15 februari de eigenaar van je eigen recreatiewoning. En mocht je niks winnen, dan heb je in elk geval een belangrijk steentje bijgedragen aan de jeugdsport.

De vergunning is verleend door de Kansspelauthoriteit onder kenmerk 01.072.811 en hier te raadplegen.

Ook de breedtesport deelt mee! Wil je met jouw club ook meeprofiteren van deze loterij, meld je dan hieronder aan. Er zal, per verkocht lot via jouw club, een groot deel (tot wel 50%**) terugvloeien naar de clubkas. Dit geld kan dan ingezet worden ter bevordering van de jeugdsport bij jouw club.

* Algemene voorwaarden van toepassing. ** Indicatie o.b.v. begrote kosten en afhankelijk van het uiteindelijke aantal verkochte loten en werkelijke kosten. Hierdoor kan de uitkering hoger/lager uitvallen.

Ga naar de loterij

Meld je aan als club of wederverkoper

Wil jij met jouw vereniging of als wederverkoper meedoen*? En daarmee tot wel € 5,- per lot** ophalen voor de jeugdsport? Meld je dan nu aan!

* Algemene voorwaarden van toepassing. ** Indicatie o.b.v. begrote kosten en afhankelijk van het uiteindelijke aantal verkochte loten en werkelijke kosten. Hierdoor kan de uitkering hoger/lager uitvallen.

Club aanmelden

Met dank aan

In het bijzonder willen wij SiteOnline bedanken die ons vanaf het begin af aan al bijstaat op technisch vlak en uitingen website. Zij bouwen kosteloos, bij wijze van sponsoring, de loterij module voor de website en dragen daarbij Jeugdsport Groningen als ook de Foundation een warm hart toe. Meer informatie over SiteOnline vind je op https://www.siteonline.nl

Logo SiteOnline
Logo Donar Basketbal
Logo Lycurgus Volleybal
Logo Gijs Ijshockey
Logo Nic. Korfbal
Logo Sport Talent Noord
Logo Sport Talent Noord

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd!

Namens de jeugdsport en alle deelnemende clubs:
Bedankt voor jullie steun en deelname.

Prijzen en lotnummer:

1e prijs (VW Kever): 05845
2e prijs (2x Union Bike): 05373
3e prijs (Beko Wasmachine): 66313
4e prijs (€449): 94192
5e prijs (€449): 28538
6e prijs (€449): 99488
7e prijs (€449): 19069
8e prijs (€449): 87363

Extra clubprijzen:

JSF: 27292
Donar: 54267
Lycurgus: 23395
GIJS: 50738
Nic.: 93091

Wij willen alle mensen bedanken die loten hebben gekocht, 12.383 loten in totaal! Ondanks alle inspanningen was dit helaas niet voldoende om het vakantiehuis te verloten. Zoals aangegeven in de algemene voorwaarden zouden we de VW Kever bij 15.000 verkochte loten verloten. Maar omdat de kosten meevielen en veel mensen zich vrijwillig hebben ingezet, konden we besluiten de VW Kever toch te verloten. Ook zijn er door de clubs extra prijzen beschikbaar gesteld waar wij heel dankbaar voor zijn. De opbrengst voor alle clubs wordt binnenkort bekend gemaakt. Houd hiervoor onze site en Facebook in de gaten.

In samenwerking met: